Project 365

Project 365.. ken je het? Zo niet.. het is heel makkelijk.. het is als een soort dagboek. Een herinnering creëren van elke dag die het jaar telt. Je maakt elke dag een foto van die dag.. wat je deed, at, dronk, met wie je was of wat je vond.. het maakt niet uit. En die upload je dan ergens. Als je een eigen site of blog hebt dan daar maar het kan ook op Facebook.. of op Flickr of een andere fotosite. Als ze maar ergens apart van andere foto’s gezellig bij elkaar staan. Op 1 januari 2015 heb je dan dus 365 foto’s, een super leuk jaaroverzicht! Het mag met je camera maar natuurlijk ook met je telefoon en het hoeven echt absoluut geen hoogwaardige strakke foto’s te zijn.

Ik ga me er komend jaar ook aan wagen! Al jaren denk ik erover en nu ga ik ‘t doen! Om het wat overzichtelijker te houden heb ik besloten dit niet hier maar op mijn privé site kaasmetjam.nl bij te gaan houden! Daar vind je ook meer informatie en leuke ideetjes!

 

Kom.. doe ook mee!

 

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *