Memorabel..

Wat een jaar was 2013… overweldigend gewoon.. de ene serie foto’s na de ander.. wat heb ik veel geleerd en gedaan! Ik heb er van genoten.. van elke foto en van elk persoon die ik op de foto mocht zetten.

Elke serie foto’s die ik heb mogen schieten is bijzonder voor me.. ze zijn stuk voor stuk met liefde en plezier gemaakt en ik ben de personen op de foto dankbaar dat ze het aandurfden om door mij op de gevoelige plaat vast gelegd te worden. Maar zoals met alles.. er zijn er een aantal die hebben toch een speciaal plekje in mijn jaaroverzicht gekregen…

Zoals de twee series die ik heb geschoten van mijn lieve vriendinnen Irene en Carolien… beide dames compleet uit hun comfortzone getrokken maar wat staan ze er mooi op! Ik gloei van trots als ik naar ze kijk.. wat een beauty’s! En de foto’s van mijn schoonzusje & nichtje… wat is het heerlijk om met deze jonge dames te werken.. net zo lief als dat ze mooi zijn!! Kleine baby Sven.. die net zo relaxt als zijn mama is waardoor het een waar plezier was foto’s van hem te mogen maken en dan ook nog die prachtige dag die ik vast mocht leggen.. het huwelijk van Hans & Jolanda!

Maar er was ook een mindere kant.. de (half)naakt foto’s van Lisa.. de foto’s die niet meer terug te vinden zijn omdat Lisa nadat ik ze geplaatst had tegen alle (duidelijke) afspraken in wilde dat ik ze van de site zou halen…

Niet elke foto die ik maak gaat direct mijn site op.. zoals de foto’s van Marjolein en haar naaste familie. En deze serie foto’s is misschien wel de serie die me het meest bij zal blijven. Het zijn foto’s die me raken zoals geen andere…
Marjolein is ietsjes ouder dan ik en is net als ik moeder van 3 prachtige kinderen… maar waar ik me voorneem om in 2014 vooral af te vallen en mijn huis op te ruimen wordt voor haar 2014 het jaar wat misschien wel haar laatste is. Ze vecht voor haar leven terwijl ze afscheid neemt. O.a. de foto’s die ik gemaakt heb zijn een herinnering voor zij die achter zullen blijven…

Web formaat (12)

Heel veel sterkte voor deze vrouw en haar geliefden en ik hoop dat ze het 2015 mag zien worden. Het branden van een kaarsje, bidden, hopen, duimen of denken… heb jij er iets van over dan kan deze bijzonder sterke vrouw het goed gebruiken…..

Web formaat (7)

Web formaat (39)

 

Edit: Op 27 december 2013 is Marjolein overleden.. ze heeft 2014 niet eens meer mogen halen. Mijn gedachten gaan uit naar haar nabestaanden. Sterkte voor hen met dit zware oneerlijke verlies.

Rust zacht sterke vrouw….

5 Comments

·

Leave a Reply

  1. Laat ons ook in 2014 blijven genieten van je prachtige foto’s. :-)
    Want een vakvrouw is wat je bent.

    En ik hoop dat deze 3 prachtige meiden hun lieve mama nog zolang mogelijk bij zich mogen hebben. Kippenvel van de foto’s…

  2. Jeetje Kirst,

    Mooi gezegd! Laten we inderdaad duimen voor deze moeder van drie prachtige kinderen die ook zo hard hun mamma nodig hebben in deze tijd. Ik kan duimen, hopen, en mijn kindjes kunnen bidden voor haar! Ook ik had zelfs tweemaal het genoegen om door jou gefotografeerd te worden en ik maar zelfs mijn kinderen en hubbie hebben ervan genoten! De aandacht, de rust waarmee je het deed, en de vakmanschap was helemaal top! Op naar de derde sessie! kussss

  3. Lieve Kirsten, je bent echt zoooooo goed! Niet alleen als fotograaf (al ben ik wel heel trots op ‘mijn’ foto’s en dat je ze noemt in dit jaaroverzicht!), maar ook als lieve, eerlijke vriendin met een prachtige dosis eerlijkheid, zelfspot en emoties! Jouw betrokkenheid straalt uit je foto’s! Ga vooral door met waar je goed in bent en ik ben ontzettend benieuwd naar je fotoshoots van 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *