Red my lips – Bedankt!

Het zit er op! Gedurende de maand April hebben jullie elke dag een foto van een dame met rode lippen kunnen bekijken! Zelf ben ik blij met het eindresultaat, ik hoop jullie ook!

Ik hoop ook van harte dat de boodschap is overgekomen.. dat jullie afgelopen maand naast het bewonderen van de prachtige dames ook regelmatig aan het waarom hebben gedacht.. want de foto’s hadden een doel! Ik wilde graag bekendheid geven aan seksueel geweld en dan met name de wijzende vinger wegnemen.. want het kan niet vaak genoeg gezegd worden.. het is nóóit de schuld van het slachtoffer! Maar al te vaak nog wijst men naar het slachtoffer omdat ze wat gedronken had, te sexy gekleed was of zich verleidelijk gedroeg. Maar nee.. de dader zit fout.. altijd! Ik heb het eerder gezegd en zeg het weer, niets geeft een persoon het recht om lichaam, geest en ziel van een ander persoon te overmeesteren.. ongeacht het gedrag of uiterlijk van de ander. Heb respect voor je medemens en zorg voor elkaar.. ♥

Is het trouwens niet grappig om te zien dat elke dame de rode lippen uitstekend kan hebben, bij geen enkele heb ik het gevoel van ‘Nee… nooit meer doen!’ en dat terwijl de meesten niet of nauwelijks lippenstift dragen! Ongeacht je leeftijd of de kleur van je huid, haar of ogen… rood is echt weggelegd voor iedereen!

Talitha, Rasna, Natalia, Nathalie, Dorothea, Carolien, Greet, Angela, Marieke, Bonnie, Trudy, Romy, Kirsten, Indy, Patricia, Helen, Lilian, Rosi, Atie, Shirley, Manon, Patricia, Nathalie, Priscilla, Judith, Lutske, Jolanda, Marjon & Sanne.. dankjulliewel dat jullie samen met mij jullie lippen rood wilden smeren om zo aandacht te vragen! (Mocht iemand zich afvragen wie mij op de foto heeft gezet, daar heeft mijn lieve 9-jarige dochter met engelengeduld mij bij geholpen!)

Iedereen die het project gedeeld, gevindikleukt of er op gereageerd heeft.. bedankt dat jullie het tot leven en onder de aandacht brachten! Dat stel ik echt enorm op prijs! En wie weet.. misschien volgend jaar wel weer een maand vol portretfoto’s met 30 nieuwe rode lippen dames.. de eerste aanmeldingen zijn in ieder geval al binnen! ;)

Niet vergeten.. mijn project was geïnspireerd door, redmylips.org!

P.S: Mocht ik het volgend jaar weer doen en je wilt graag meewerken, aanmelden hoeft nu nog niet. In februari ’16 plaatst ik dan een oproep met de details!

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *