Red My Lips ’16

Al weken (wat zeg ik.. maanden!) ben ik er mee bezig.. en morgen is het gewoon zo ver.. morgen is het 1 april.. de eerste dag van de Red My Lips maand! Mocht je even kwijt zijn waar Red My Lips ook al weer voor staat of hoor je het voor het eerst…  >> hier << vind je de duidelijke uitleg!

Vorig jaar.. 2015… 14 februari om precies te zijn.. toen kwam ik op het idee om 30 vrouwen met rode lippen op de foto te zetten. Ik benaderde toen voorzichtig een aantal vrouwen of ze interesse hadden om mee te werken aan dit projectje wat ik in mijn hoofd had.. binnen 48 uur was ik ‘uitverkocht’ en had ik 30 dames die graag met rode lippen op de foto wilde! Dat ik dit project in 2016 nog een keer wilde doen was me toen gelijk duidelijk, want wat was het (ondanks dat ik flink ziek was) genieten om zo veel dames in zo’n korte periode op de foto te zetten.. wat waren ze allemaal lief, mooi en enthousiast!

In februari van dit jaar heb ik wederom een aantal dames benaderd of ze mee willen werken aan dit project en tot mijn grote vreugde was ook nu mijn namenlijst vlot gevuld! Ik verbaas me erover.. zo veel dames die het aandurven om uit hun comfortzone te stappen.. velen dragen nooit lippenstift.. en al helemaal geen rood maar toch durven ze het aan zich op de gevoelige plaat vast te laten leggen door mij om vervolgens pas gelijk met de rest van de wereld ergens in april hun foto op Facebook voorbij te zien komen! Ze hebben namelijk echt geen idee hoe de foto eruit ziet.. ze zien hem pas als jullie ze zien!

Waardering en respect.. dat is wat ik voor alle Red My Lips dames heb.. ik vind het een eer dat ze me dit toevertrouwen en zoals het er nu voor staat zeg ik.. kom maar op met die 2017 editie! ;)

Maarrr… eerst de 2016 dames natuurlijk.. nieuwe dames.. prachtige dames! Ook zo benieuwd? Check elke dag in april facebook.com/femfotos.nl om zo geen enkele foto te missen!

 

Print

 

2 Comments

·

Leave a Reply

  1. Prachtige foto’s van prachtige dames. En wow wat een super initiatief! Voor 2017 meld ik mij graag aan om mee te doen, ik zou het een eer vinden ? veel liefs Marieke de Bruijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *